Lectorium Rosicrucianum - gnózis, gnoszticizmus

!A boldognak-mondások misztériuma

A boldognak-mondások misztériuma olvasójához

Könyvajánló > A boldognak-mondások misztériuma

A Boldognak-mondások misztériuma című könyv annak az előadássorozatnak a szövegéből jött létre, melyet J. van Rijcken­borgh tartott Hollandiában, Haarlem egyik templomában a Második Világháború alatt, amikor a Rózsakeresztes Társaság illegalitásba kényszerült. A Rózsakereszt nevének kifejezett említése nélkül, a betiltás és üldözés ellenére, az Egyetemes Szerzet áldásos üzenetét tökéletesen átnyújtották. A hollandiai műhely így tett tanúbizonyságot megbízatása és kötelessége iránti hűségéről.

Most, hogy a közelgő kozmikus éjszaka mélyülő árnyéka ráborul a világra és az emberiségre, most, hogy azok a látszatértékek, melyek komolyan törekvő embermilliókat tartanak vissza az igazán megszabadító élettől, lelepleződnek szegényes és csalárd mivoltukban, kiderül hamis csillogásuk és elszomorító értelmetlenségük, szükségét érezzük, hogy - átdolgozott és bővített formában - újra a nyilvánosság elé tárjuk A Boldognak-mondások misztériumát.

A jelen kiadásban közreadott előadások igaz fénybe vonják a kilencszeres ösvényt, melyet a szent hegyről mutatnak meg annak, aki valóban keresi a megváltást. Ez az ösvény mindenki számára nyitva áll és elérhető, aki megérti hívását, aki őszintén vágyik a megváltó világosságra, és szeretné megtudni, hogyan lehet e követelményeknek örömteli módon megfelelni.

Bárcsak nagyon sok lélek ismerné fel az élethez vivő egyet­len ösvényt, és jutna el tökéletes önátadással a győzelemhez!

Tanfolyam
Kereső

Írja be a keresendő szót, válassza ki, hol szeretne keresni, majd klikkeljen az OK gombra!

Jelképtár

© Lectorium Rosicrucianum

2528 Úny Pelikán Konferenciahely. Tel.: 06-33-489-110, Fax: 06-33-489-095, E-mail: info@lectorium.hu

webmester: admin@lectorium.hu, validálás: html, css,