Lectorium Rosicrucianum - gnózis, gnoszticizmus

!A Világosság Hármas Szövetsége

A Világosság Hármas Szövetsége olvasójához

Könyvajánló > A Világosság Hármas Szövetsége

1930. DECEMBER 24. - 1980. DECEMBER 24.

Ezzel a rendkívüli, Catharose de Petri asszony hét beszédét tartalmazó kiadvánnyal szeretnénk megemlékezni az ifjú Gnosztikus Szerzet Nagymesternőjének ötven éves szakadatlan munkásságáról az Arany Rózsakereszt szolgálatában.

Mélységes elismerésünket és hálánkat kívánjuk kifejezni azért az áldásban gazdag munkáért, melyet a Szellemi Iskoláért és tanulóiért fejtett ki. Ez a munka időközben már az egész világra kisugárzik.

Catharose de Petri asszony szent megbízatását 1930. december 24-én kapta az Arany Rózsakereszt Szerzetétől. Ezen ötven év munka folyamán a magot elvetették mindazoknak a szívébe, akik az Arany Rózsakereszt, az egyetemes kereszténység útját keresték, és vágytak ezen az úton járni.

A Jan van Rijckenborgh úrral végzett közös munka a katárok szellemi kincsének átnyújtásához vezethetett, amelyről az első három beszédben szólnak.

Az azt következő négy beszéd a tanulót a megszabadító ösvény elé állítja, az önátadás elé, amelyet egyszer minden embernek meg kell valósítania.

Catharose de Petri asszony ötven éves munkájának az legyen az eredménye, hogy sokan járják be az utat egészen a dicsőséges végig!

Tanfolyam
Kereső

Írja be a keresendő szót, válassza ki, hol szeretne keresni, majd klikkeljen az OK gombra!

Jelképtár

© Lectorium Rosicrucianum

2528 Úny Pelikán Konferenciahely. Tel.: 06-33-489-110, Fax: 06-33-489-095, E-mail: info@lectorium.hu

webmester: admin@lectorium.hu, validálás: html, css,