Lectorium Rosicrucianum - gnózis, gnoszticizmus

!Az élő ige

Az élő ige olvasójához

Könyvajánló > Az élő ige

Isten távolságának vagy közelségének a kérdése mindig is izgatta az ember fantáziáját. Messze van-e, vagy éppenséggel annyira közel, hogy érintését is érezhetnénk? Ez minden időkben sok nyugtalanságot okozott az ember életében.

A gyakorlatban kiderül, hogy egyesek számára az Isten végtelenül távoli dolog, mint az áttekinthetetlen jövő, míg mások úgy beszélgetnek vele, mintha nap mint nap háza népeként tartózkodnának udvarában.

Bármennyire is különbözők ezek az élettapasztalatok, lényegében mindkét esetben egyazon esélyekkel kecsegtetnek, s ugyanazt eredményezik. Próbáljuk megközelíteni ezt az égető problémát, amennyire lehetséges.

Ez a könyv, negyvenhat önálló fejezetével, a Gnózisban fellelhető életteli üdvösség üzenetét szeretné átnyújtani mindazoknak, akik lélekanyag helyzetükből az átváltozás folyamata révén fel akarnak emelkedni a szellemlélek-ember állapotába.

A lélekmegváltáshoz vivő utat azonban mindenkinek magának kell bejárnia, az ösvényt magának kell megvalósítania. A könyv ennek a módszerét részletezi.

Váljon tehát élő igévé minden olvasó számára!


Tanfolyam
Kereső

Írja be a keresendő szót, válassza ki, hol szeretne keresni, majd klikkeljen az OK gombra!

Jelképtár

© Lectorium Rosicrucianum

2528 Úny Pelikán Konferenciahely. Tel.: 06-33-489-110, Fax: 06-33-489-095, E-mail: info@lectorium.hu

webmester: admin@lectorium.hu, validálás: html, css,